Fotografie: kriebelbeestjes (marcro)

  • zo 23 juni
  • Fotografie: kriebelbeestjes (macro) Geen tickets meer beschikbaar
De Kemphaan

Over de activiteit

In 2024 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De tweede vindt plaats op zondag 23 juni van 13-15.30 uur en het thema is: Kriebelbeestjes (macro fotografie). We maken foto's met eigen mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen. 

Wat ga je doen
In deze mobiele telefoon fotografie workshop ga je op zoek naar kriebelbeestjes. Insecten zitten onder blaadjes, op boomschors, bij bloemen, in de buurt van het water. Overal kun je ze vinden! De fotograaf leert je hoe je deze het beste kunt vastleggen. 

Lensjes
We hebben voor 10,00 euro per stuk ook lensjes te koop bij deze workshop. Je kunt hiermee de kriebelbeestjes nog beter vastleggen! Geef voor 7 juni door of je gebruik wilt maken van deze optie door een mail te sturen naar winkel@stadennatuur.nl ovv de workshop en je naam. 

Alle workshops starten we met een gezellig samenkomen in de workshopruimte van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. We nemen de mogelijkheden van de camera van je telefoon door. Daarna gaan we buiten in de natuur aan de slag met mobiele fotografie. Eenmaal weer binnen, gaan we kort in op het bewerken van de foto’s. Hier kom je al heel ver mee op je mobiel, maar je kunt hier ook een (gratis) app voor downloaden. Hier wordt je tijdens de workshop in begeleidt door de fotograaf. De workshop is bij Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1 in Almere.

Thuis kun je alle informatie in de praktijk brengen om alles onder de knie te krijgen.

Voorbereid op pad  

  • Een opgeladen telefoon
  • Genoeg geheugen op je telefoon
  • Eventuele een lens/brillen doekje
  • Wandelschoenen en kleding
  • Frisse zin!

Voor wie

De workshops zijn voor kinderen vanaf 8 jaar, zij moeten wel kunnen beschikken over een mobiele telefoon tijdens deze workshop. De workshop is ook voor jongeren, volwassenen en ouderen. Voor iedereen valt er wat nieuws te leren!
Let op: reserveer voor elke deelnemer een ticket!

Kun je er geen genoeg van krijgen?
We organiseren dit jaar nog 2 workshops fotografie met mobiele telefoon. Reserveer gelijk via onze website:
15 september - Landschap
15 december - Details van de winter

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.