Fotografie: Details van de winter

  • zo 15 december
  • Fotografie: details van de winter
De Kemphaan
€ 12,50

Over de activiteit

In 2024 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De laatste vindt plaats op zondag 15 december van 13-15.30 uur en het thema is: Details van de winter. We maken foto's met eigen mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen. 

Wat ga je doen
In deze mobiele telefoon fotografie workshop leg je de details van de winter vast! Wat maakt de natuur in de winter nou zo anders dan de zomer? Welke details vallen nu meer op? Je leert anders kijken naar de natuur en deze opvallende details leg je natuurlijk vast op de gevoelige plaat.

Alle workshops starten we met een gezellig samenkomen in de workshopruimte van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. We nemen de mogelijkheden van de camera van je telefoon door. Daarna gaan we buiten in de natuur aan de slag met mobiele fotografie. Eenmaal weer binnen, gaan we kort in op het bewerken van de foto’s. Hier kom je al heel ver mee op je mobiel, maar je kunt hier ook een (gratis) app voor downloaden. Hier wordt je tijdens de workshop in begeleidt door de fotograaf. De workshop is bij Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1 in Almere.

Thuis kun je alle informatie in de praktijk brengen om alles onder de knie te krijgen.

Voorbereid op pad  

  • Een opgeladen telefoon
  • Genoeg geheugen op je telefoon
  • Eventuele een lens/brillen doekje
  • Wandelschoenen en kleding
  • Frisse zin!

Voor wie

De workshops zijn voor kinderen vanaf 8 jaar, zij moeten wel kunnen beschikken over een mobiele telefoon tijdens deze workshop. De workshop is ook voor jongeren, volwassenen en ouderen. Voor iedereen valt er wat nieuws te leren!
Let op: reserveer voor elke deelnemer een ticket!

 

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.