Zomerfestival op de Kemphaan

  • zo 22 augustus
  • Speuren naar dierensporen 12:00 - 13:00 uur
  • Speuren naar dierensporen 13:20 - 14:20 uur
  • Speuren naar dierensporen 14:40 - 15:40 uur
  • Wc tegeltjes maken 12:00 - 13:00
More options available
De Kemphaan

Over de activiteit

Let op: reserveren niet meer mogelijk, ook ter plekke niet. Deze activiteit is geannuleerd. 

Op Stadslandgoed de Kemphaan kan je tijdens het zomerfestival speuren naar dierensporen en poep of maak een eigen wc tegeltje. 

Sporen naar Dierensporen
Kom jij op de Kemphaan speuren naar dierensporen? Misschien vind je een veer, een pootafdruk of een mooie drol! In de pootafdrukken die je vindt ga je gipsgieten, zodat je een mooi aandenken hebt om mee naar huis te nemen.

Zoals het thuis poept.. Wc tegeltjes maken.
Zie jij op de toiletten ook vaak wc-tegeltjes met creatieve teksten? Bedenk zelf een tekst en/of een tekening en ga aan de slag op een echt tegeltje! Waar zet jij je pronkstuk neer als het af is? Krijgt het ook een mooi plekje in de wc?

 

Stad & Natuur brengt het jaarlijkse Zomerfestival naar je toe!

In elk stadsdeel is er wat te doen rond ons zomerthema ‘poep’! Check dus de leukste activiteiten en kom langs! Kom bijvoorbeeld speuren naar dierensporen en poep of maak een wc tegeltje op de Kemphaan. Of hou je meer van buitensporten en doe je een heus poepparcours en bak je daarna een heerlijk broodje poep bij Kinderboerderij den Uylpark? Heb je meer zin om in je broek te poepen van het lachen? Kom dan naar Kinderboerderij de Beestenbende voor de poppenkast en knutsel er op los. Naast de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos bekijk je een ‘soort’ poep van dichterbij, namelijk de uilen braakbal. Wat heeft de uil gegeten? Ook is de fotobus aanwezig om jouw gezellige middag op de foto vast te leggen! Bij het Klokhuis is er ook stront aan de knikker en kan er volop geknutseld worden.

Tickets
Je reserveert alleen tickets voor je kind(eren). Als ouder verwachten we wel dat je aanwezig blijft op de locatie maar op gepaste afstand wacht tot de workshop voorbij is. Let op bij het reserveren voor verschillende workshops en tijdstippen, je kunt immers maar op één plek tegelijkertijd zijn.

Coronamaatregelen
Ivm de huidige coronamaatregelen vindt er geen groots Zomerfestival plaats op stadslandgoed de Kemphaan maar zijn er workshops bij Stad & Natuur op de Kemphaan, Kinderboerderij de Beestenbende, Kinderboerderij den Uylpark, Schaapskooi Vroege Vogelbos en het Klokhuis. Kleinschalig maar net zo leuk!

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.