Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Gitaarsalon de Oostvaarders: Z.o.o. guitar duo & friends

Elk jaar zijn er vier Gitaarsalon de Oostvaarders concerten in het natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, maar het zomerconcert springt er uit als extra bijzonder. De lange dagen zorgen voor een hele avond genieten van het schouwspel van de natuur en  de prachtige gitaarklanken van de musici. Zaterdag 22 juni vindt het zomerconcert ‘Dreamcatcher’ met Z.o.o. guitar duo en de 2 jonge talenten Sophie Winsemius en Tim Beattie plaats. 


Z.o.o. guitar duo zelf zorgt voor het muzikale ‘hoofdgerecht’ met een zelden gehoord romantisch meesterwerk van de recent herontdekte joodse componist Ferdinand Rebay. In 1940 geschreven voor de merkwaardige combinatie van gitaar en ‘kwintbas’ gitaar, blijkt dit werk een onverwachte openbaring te zijn in het gitaar repertoire. Peter en Marion worden in een afwisselend programma vergezeld door 2 jonge toptalenten: Sophie Winsemius, onlangs afgestudeerd voor de ‘Master’ in Leuven, België. Tim Beattie is een aanstormende jonge professional uit Canada, veel geroemd na zijn verschijning onlangs op Podium Witteman. Het belooft een belevenis vol luisterplezier te worden!
 
Menu
Gasterij de Oostvaarders heeft alweer een heerlijk menu in gedachten, die de gitaarklanken zal begeleiden.
Voorgerecht: trio van vis
Hoofdgerecht: stoofpotje van kippendijtjes met groenten en krieltjes
Nagerecht: appeltaart met slagroom            

Reserveren
Toegang: € 49,50 exclusief dranken.
Dieetwensen en allergieën kunt u tot en met 18 juni doorgeven aan de Gasterij via de mail. Wilt u uw tafel met andere mensen delen maar heeft u apart van elkaar geboekt, mailt u dan ook even. Na 18 juni sluit het online reserveringssysteem ivm de inkoop. Reserveren is vanaf dan niet meer mogelijk.  

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ AlmereHet zomerconcert van het lustrumjaar wordt verzorgd door Z.o.o. guitar duo & friends.
De Oostvaarders
22-06-2019
18:00
22:30