Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Zomerconcert

Zaterdag 10 juni sluit de Gitaarsalon Roadshow het gitaarseizoen in Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in stijl af met een wervelend zomers programma. Het ‘huis’ ensemble presenteert op eigenzinnige manier zowel de muziek als het verhaal erachter. Naast de indrukwekkende verzameling aan gitaren - van ukelele tot contrabas gitaar - haalt deze groep letterlijk alles uit de (keuken)kast tot ieders verrassing. En dit alles wordt gepresenteerd met een smaakvol 3-gangendiner met uitzicht op de Oostvaardersplassen!

De gitaristen zijn stuk voor stuk bekende gezichten op het Nederlandse en internationale concertpodium, en delen een grenzeloze passie voor de gitaar: Rosa van Ginneke, Anneloes van Hout, Marion Schaap, Peter Constant (Z.o.o. guitar duo), Frank Lamm en Erik Westerhof. Een avond vol ontroering, humor, en bovenal genieten! In de intieme setting van Gasterij de Oostvaarders, met prachtig uitzicht over de Oostvaardersplassen komen de gitaarklanken afgewisseld met een smakelijk 3-gangen menu nog beter tot hun recht.

Voor het derde jaar presenteren Z.o.o guitar duo i.s.m. Gasterij de Oostvaarders en Stichting Stad & Natuur Almere deze unieke concertserie, waarin elk kwartaal de seizoen overgangen gevierd worden met een sfeervol gitaar recital in combinatie met een diner dat daarop aansluit. Een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring.

Aanvang 18.00 uur, einde rond 22.30 uur.
De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken.
Reserveringen via info@gasterijoostvaarders.nl

Locatie:
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere
Kijk voor het menu en meer info op www.gasterijoostvaarders.nl of www.stadennatuur.nl/de-oostvaarders.nl
Vind ons op facebook www.facebook.com/gitaarsalonoostvaarders
www.gitaarsalonroadshow.nlUniek gitaarconcert met uitzicht op de Oostvaardersplassen en heerlijk 3-gangen diner
De Oostvaarders
10-06-2017
18:00
10:30