Like Stad & Natuur Almere

Winkel

WOW-dagen

Iedere woensdagmiddag is WOW!

Ontdek de Wildernis Onder Water bij Oostvaardersplassen Almere en ga op ontdekkingstocht tijdens de WOW-dagen. Een ‘Onderwater Boswachter’ neemt je mee in de wondere onderwaterwereld. Wat leeft er in en op de Oostvaardersplassen? Hoe ver kun je in het water kijken? Wat zegt de waterkwaliteit over de soorten waterdiertjes en waterplanten?

Door middel van proefjes met het water, emmertjes, schepnetjes en onderwaterkijkers leer je hier alles over. Misschien maak je wel je eigen onderwaterkijker voor thuis of ga je samen met de boswachter op jacht naar het moddermonster. Tussendoor maak je kennis met de meest bijzondere onderwaterdiertjes, zoals de waterschorpioen, bootsmannetjes, driedoornige stekelbaars of watervlooien! Durf jij het aan?

Het programma per week kan verschillen. Je kunt meerdere keren meedoen en steeds weer wat anders meemaken! Doelgroep is 4 – 12 jaar, onder begeleiding van ouders. 

Iedere woensdagmiddag in augustus en september van 14:00 – 16:00. Op 18 en 25 september van 15:00 – 17:00.

Kosten: 2 euro per kind.Ontdek de Wildernis Onder Water bij Oostvaardersplassen Almere en ga op ontdekkingstocht tijdens de WOW-dagen.
De Oostvaarders
11-09-2019
14:00
16:00
€ 2,00

* Verplichte velden