Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Gitaarsalon de Oostvaarders: Gary Ryan (Engeland)

Winterconcert Gitaarsalon de Oostvaarders
Zaterdag 8 december, 18.00 tot ca 22.30

Met gepaste trots verwelkomen we de spraakmakende Engelse gitarist Gary Ryan! Gary speelt een gevarieerd programma met muziek uit alle windstreken waaronder werken van Albeniz, Dyens and Dowland én zijn eigen composities, vaak geïnspireerd door de Ierse natuur.

Zijn veelgeprezen recitals nemen het publiek mee op een fascinerende muzikale reis, waarbij hij een verbazingwekkende reeks klanken uit het instrument haalt in een groot scala aan stijlen. Gary staat daarnaast bekend om zijn zeer innovatieve gitaarcomposities en werd in mei 2013 bekroond met een prestigieuze Fellowship van de Royal College of Music in Londen, uit handen van Prince Charles, als erkenning voor zijn buitengewone prestaties in de internationale muziekwereld.

Kijk voor een voorproefje op www.youtube.com/watch?v=wL4snMJbLks en http://garyryan.co.uk/

 Over Gitaarsalon de Oostvaarders

Deze unieke concertserie gaat inmiddels haar 5e seizoen in en heeft intussen een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu worden ieder kwartaal de seizoen overgangen gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. 


Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ AlmereHet winterconcert in de Gitaarsalon reeks wordt door de Engelse Gary Ryan verzorgd.
De Oostvaarders
08-12-2018
18:00
22:30
€ 49,50

* Verplichte velden