Like Stad & Natuur Almere

Winkel

GEANNULEERD: Wilde Weetjes: seizoenen!

GEANNULEERD: Het seizoen zat ons op 9 februari in de weg en door storm Ciara kon deze editie van de Wilde Weetjes die zondag niet doorgaan, maar goed nieuws! Er is een nieuwe datum, op zondag 10 mei gaan we alsnog aan de slag met de seizoenen!

Het jaar bestaat uit 12 maanden en is ingedeeld in vier seizoenen van ongeveer drie maanden. Wat zijn seizoenen precies en waarom kent Nederland vier seizoenen en welke landen juist niet? Wat hoort bij een lenteseizoen en wat typisch bij de herfst? En weet je, de mensen hebben het tegenwoordig vaak over klimaatverandering. Wat heeft klimaatverandering met seizoenen te maken? Zijn er trouwens ook seizoenen op andere planeten dan de aarde? Over zulke vragen wordt nagedacht en na afloop kun je een eigen seizoenenkalender maken!

Kom samen met je ouders op zondag 10 mei naar Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en volg van 14:00 tot 15:30 een mini-college en een workshop voor kinderen vanaf 7 jaar!

Bij te weinig aanmeldingen kan het college helaas niet doorgaan, meld je dus nu aan! De kosten voor de Wilde Weetjes zijn online €3,- per persoon (ook ouders/begeleiders). Er worden ook kaartjes aan de deur verkocht, maar die kosten €4,- per persoon (alleen pinbetaling mogelijk). Nu online bestellen is dus voordeliger! GEANNULEERD: Leer alles over de seizoenen en maak een kalender!

De Oostvaarders
10-05-2020
14:00
15:30
€ 3,00

* Verplichte velden