Like Stad & Natuur Almere

Winkel

GEANNULEERD: Wilde Weetjes: van zaadje tot groente

GEANNULEERD: Het is weer tijd voor Wilde Weetjes en we aan de slag met de ontwikkeling van een zaadje tot een plantje!

Weet jij eigenlijk wel hoe groente groeit die jij eet? Weet jij waar de groei van een groenteplantje begint? Het begint bij een zaadje in de grond. Maar dan? Hoe ziet het eruit? Wat moet je er voor doen dat het gaat groeien? Op zondag 15 maart komt ONZE volkstuinen vertellen hoe dit hele proces in z'n werk gaat. Na de lezing mag je zelf een glazen kijk potje maken, zodat je thuis de weg van zaadje tot een plantje nauwkeurig volgen kunt. Volg de tips uit het college op en wie weet eet jij uiteindelijk van je eigen geplante zaadje!

Kom samen met je ouders op zondag 15 maart naar Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en volg van 14:00 tot 15:30 een mini-college en een workshop voor kinderen vanaf 7 jaar!

Bij te weinig aanmeldingen kan het college helaas niet doorgaan, meld je dus nu aan! De kosten voor de Wilde Weetjes zijn online €3,- per persoon (ook ouders/begeleiders). Er worden ook kaartjes aan de deur verkocht, maar die kosten €4,- per persoon (alleen pinbetaling mogelijk). Nu online bestellen is dus voordeliger! Boek je alledrie de Wilde Weetjes in één keer dan krijg je korting en betaal je maar €7,50! Zien we je daar?GEANNULEERD: Leer alles over het groeiproces van een zaadje tot een plantje!

De Oostvaarders
15-03-2020
14:00
15:30