Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Waterbeestjes safari

Deze zomer staat bij Stad & Natuur op de Kemphaan in het teken van griezelbeestjes! Insecten zijn ontzettend belangrijk. Ze leven in het bos en in het water en hebben verschillende vormen en maten. Op donderdag 9 juli ontdek je de insecten die in en rond het water leven onder leiding van onderwaterexpert Erik Fakkeldij! Dit is een echte gezinsactiviteit, dus doe samen mee.

Je kunt alleen op vooraf reserveren meedoen met deze workshop. Reserveer per gezin 1 ticket! €7,50 per gezin (ongeacht het aantal gezinsleden/leden van één huishouden!). Zo kunnen de gezinsleden samen één groepje vormen die geen 1,5 meter afstand van elkaar hoeven te houden.

En wist je dat er deze zomer ook een speurtocht over biodiversiteit is op de Kemphaan? Baron Vos XIII van kop tot staart neemt je mee over Stadslandgoed de Kemphaan! Je leert onderweg van alles over biodiversiteit. Bio wat? Heel simpel gezegd betekent biodiversiteit: ruim baan voor planten en dieren! Bekijk meer informatie en voor het aankopen van de speurtocht op: http://winkel.stadennatuur.nl/producten/speurtocht-biodiversiteit.html

Houdt rekening met de volgende coronamaatregelen:

- De workshop vindt buiten plaats. Kleed je naar het weer. 
- Deze workshop is voor ouders en kinderen. Let goed op uw kinderen, je staat langs de waterkant.
- Stad & Natuur zorgt voor ontsmettingsmiddelen. Wij vragen iedereen deze te gebruiken.
- In noodgevallen kan de toilet in het gebouw van Stad & Natuur gebruikt worden.
- Wanneer je verkoudheidsklachten / koort hebt vragen we je thuis te blijven.Ontdek welke griezelbeestjes er in en rond het water leven met onderwaterexpert Erik Fakkeldij!

De Kemphaan
09-07-2020
12:00
16:00
€ 7,50