Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Uilen Zomerfestival

Zondag 25 augustus is het tijd voor het Uilen Zomerfestival op Stadslandgoed de Kemphaan! Met workshops, een fotomoment met meneer de Uil, poppenkast, stokbroodje bakken en nog veel meer! 

- Stokbroodje bakken

- Op de foto met meneer de Uil

- Poppenkast om 12.30, 13.30 en 14.30 uur.

- Grote kans dat je school weer begint de dag na het zomerfestival. De Wijsgeer, de wijze uil, bereidt je voor!

- Laat je schminken als uil!

- Niet zomaar een Uil. Maak van koper een uil. Met geduld en kracht heb je straks een uil voor altijd! Gewoon mooi om op te hangen. Misschien in je kamer of in de kerstboom?

- Kom braakballen pluizen bij de Kerkuilen werkgroep

- Bij Oerz ga je cupcakes versieren. Joost leert je hoe je een prachtig uiltje, 2d of 3d, maakt en hiermee je cupcake versiert. Daarnaast heeft hij een hometrainer mee zodat je kan zien hoeveel je moet sporten voor je de cupcake weer verbrand hebt (en dat is best een tijdje).

- Heb jij al eens een uiltje gevouwen? Guda kan er alles van en weet precies hoe het moet! 

- Ultjes kleien

- Uiltjes maken van karton

- Maak een uilenschilderij met een boomstamschijfje met Erik Fakkeldij

Tijdens het Zomerfestival kun je een strippenkaart kopen (€ 6 euro voor 5 strippen), hiermee kun je de workshops betalen. Alle workshops en het stokbroodje bakken kost 1 strip. De poppenkastvoorstelling, braakballen pluizen en de Wijsgeer is gratis. Van te voren reserveren is niet mogelijk.Het zomerfestival om de zomervakantie af te sluiten staat in het teken van uilen!
De Kemphaan
25-08-2019
12:00
04:00