Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Speurzomer!

Deze hele zomer kun je speuren bij Stad & Natuur! Koop de speurtocht online en maak op eigen gelegenheid een wandeling met het gezin terwijl je speurt naar paaltjes, nummers en letters. Doe de opdracht en wie weet ligt er aan het eind iets leuks voor je klaar! Welke zijn er deze zomer te doen?

Varken Vinny Verkent Kinderboerderij de Beestenbende
Varken Vinny komt uit het Brabantse land. Maar zijn vader en moeder zijn op reis. Daarom mag Vinny bij zijn familie in Almere logeren. Hij is hier net aangekomen en hoorde er op Kinderboerderij de Beestenbende veel leuke dieren wonen. Hij gaat bij ze op bezoek. Ga je met hem mee op verkenning?

De speurtocht start bij de Kinderboerderij, maar gaat ook door het park. Je volgt de routekaart aan de binnenkant van dit boekje. Bij elk nummer mag je een opdracht doen. Doe je best, zodat je op de achterkant de oplossing kunt invullen. Succes!

Deze speurtocht kun je alleen doen tijdens de openingstijden van de kinderboerderij. Check de site en bestel de speurtocht HIER!

Varken Vinny Verkent Kinderboerderij den Uylpark

Varken Vinny komt uit het Brabantse land. Maar zijn vader en moeder zijn op reis. Daarom mag Vinny bij zijn familie in Almere logeren. Hij is hier net aangekomen en hoorde er op Kinderboerderij Den Uylpark veel leuke dieren wonen. Hij gaat bij ze op bezoek. Ga je met hem mee op verkenning?

De speurtocht start bij de Kinderboerderij, maar gaat ook door het park. Je volgt de routekaart aan de binnenkant van dit boekje. Bij elk nummer mag je een opdracht doen. Doe je best, zodat je op de achterkant de oplossing kunt invullen. Succes! 

Deze speurtocht kun je alleen doen tijdens de openingstijden van de kinderboerderij. Check de site en bestel de speurtocht HIER!

Het is tijd voor biodiversiteit op Stadslandgoed de Kemphaan

Baron Vos XIII van kop tot staart neemt je mee over Stadslandgoed de Kemphaan! Je leert onderweg van alles over biodiversiteit. Bio wat? Heel simpel gezegd betekent biodiversiteit: ruim baan voor planten en dieren!

De speurtocht start bij het kantoor van Stad & Natuur, maar gaat door het bos. Er is geen vaste route, je kunt lekker over de paden zwerven op zoek naar cijfers. Doe je best, zodat je uiteindelijk een code hebt. Heb je de code goed? Maak dan de brievenbus open. Daar zit een mooie beloning in!

Deze speurtocht kun je op elk gewenst tijdstip op eigen gelegenheid ondernemen. Startpunt is voor het gebouw van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. Check de site en bestel de speurtocht HIER!

Op pad met Lammetje Luit in het Vroege Vogelbos
Lammetje Luit is een speurtocht van 1,7 km. Onderweg kom je 10 dikke boomstammen tegen met daarop een plaatje uit het leven van lammetje Luit. Lammetje Luit is geboren in de schaapskooi van het Vroege Vogelbos. Hij woont hier met zijn hele familie, een kudde schapen. Via de lammetjesroute ontdek je alles over het leven van de schapen. Startpunt: Het Eksternest, Muiderweg 10, 1351 GJ, Almere. Volg vanaf hier de palen met bordjes van Lammetje Luit door het bos en de weides.

Deze speurtocht kun je op elk gewenst tijdstip op eigen gelegenheid ondernemen. Startpunt is voor het gebouw van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. Check de site en bestel de speurtocht HIER!Doe een speurtocht bij Stad & Natuur deze zomer!
Stad en Natuur
04-07-2020
10:00
17:00