Wijze Uilenspeurtocht

De Oostvaarders
€ 0,00

Wijze Uilenspeurtocht

Leer meer over de dieren en planten van de Oostvaardersplassen met deze gratis speurtocht.

De Wijze Uilenspeurtocht in Oostvaarderplassen Almere is iedere dag te doen. Het enige dat je nodig hebt is een telefoon en een beetje nieuwsgierigheid.

Aagje de Uil is de hoofdpersoon en neemt je mee langs de dieren en planten van de Oostvaardersplassen. Het is een gratis kinderspeurtocht die op eigen gelegenheid gelopen kan worden. Je scant met de telefoon de QR-code bij de houten uil en via je telefoon zie je de route en de vragen. Langs de route vind je alle opdrachten en speelobjecten. Alle teksten zijn tevens via audio-bestanden te beluisteren.

De route is ongeveer 1 kilometer lang. De speurtocht start in de buurt van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, bij het bouwhek langs het fietspad. Daar staat een houten uil, waar je de QR-code kunt scannen.

 

* Wegens de verbouwing is het Natuurbelevingcentrum gesloten. Je kunt tijdens de verbouwing nog steeds genieten van het natuurgebied en ook van deze speurtocht. Meer informatie over de verbouwing vind je op de website van Nationaal park nieuw land

Vrijdag tot en met zondag is er tijdens de sluiting een foodtruck aanwezig, van 11:00 tot 15:00.

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden