Winkel

Speurtocht Baron Vos winter

Doe de Baron Vos speurtocht en kraak de code van de schat!
De Kemphaan
14-01-2018
10:00
06:00
€ 1,00

* Verplichte velden

Uitgebreide beschrijving

Baron Vos is weer neergestreken op de Kemphaan. Hij zit er zelf warmpjes in zijn lux ingerichte hol deze winter. Jullie mensen maken er ook een gezellige boel van met kerst, oud en nieuw en de winterpret: schaatsen en sleeën! Maar wat doen de dieren uit het bos eigenlijk deze winter? Kunnen zij nog eten vinden in het bos of kiezen zij er voor om een winterslaap te houden? Leven zij misschien gewoon door of verlaten zij ons kikkerlandje voor warmere oorden? Doe de speurtocht, leer alles over de dieren op de Kemphaan en kraak de code voor de schat! 

De speurtocht is te downloaden via www.stadennatuur.nl voor €1,00 of op werkdagen tussen 9-16 uur te koop bij Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1 voor €1,50.
Als je de speurtocht via deze website koopt krijg je een link toegestuurd vanaf waar de speurtocht gedownload kan worden. Wij raden je aan de speurtocht af te drukken, zodat je de vragen kan invullen. Vergeet niet een pen mee te nemen!

De speurtocht start voor het gebouw van Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1! De speurtocht is leuk voor kinderen van de basisschool leeftijd. De kleine kinderen kunnen op zoek naar de ijssterren die in het bos hangen. De oudere kinderen kunnen de vragen beantwoorden.