Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Speuren in de kerstvakantie

Geniet van twee weken kerstvakantie en kom lekker speuren op één van onze locaties! Kom alles te weten over één of al deze geweldige plekken in Almere. Doe je muts op, laarzen aan en kleed je warm aan. Het is tijd om naar buiten te gaan! Kijk hieronder voor de opeingstijden van de locaties.  

Vinny het Varken

Varken Vinny komt uit het Brabantse land. Maar zijn vader en moeder zijn op reis. Daarom mag Vinny bij zijn familie in Almere logeren. Hij is hier net aangekomen en hoorde er op Kinderboerderij de Beestenbende en Kinderboerderij Den Uylpark veel leuke dieren wonen. Hij gaat bij ze op bezoek. Ga je met hem mee op verkenning?

De speurtocht start bij de Kinderboerderij, maar gaat ook door het park. Je volgt de routekaart aan de binnenkant van dit boekje. Bij elk nummer mag je een opdracht doen. Doe je best, zodat je op de achterkant de oplossing kunt invullen. Succes!

Lammetje Luit

Lammetje Luit is geboren op de Schaapskooi in Almere Haven. Ga samen met Luit speuren in het Vroege VogelbosLammetje Luit is een speurtocht van 1,7 km. Onderweg kom je 10 dikke boomstammen tegen met daarop een plaatje uit het leven van lammetje Luit. Lammetje Luit is geboren in de schaapskooi van het Vroege Vogelbos. Hij woont hier met zijn hele familie, een kudde schapen. Via de lammetjesroute ontdek je alles over het leven van de schapen.

Winterse Wollen Wanten Wandeling

Heb jij ze al zien hangen? Wat raar! Wanten die in de bomen hangen op de Kemphaan? Wat is er aan de hand? Stad & Natuur heeft de jaarlijkse Winterse Wollen Wanten Wandeling uitgezet. Een speurtocht waar met wanten de route wordt uitgezet. Deze speurtocht kan vanaf 16 december tot en met de voorjaarsvakantie gedaan worden. Dus lekker naar buiten!

Openingstijden

Kinderboerderij de Beestenbende

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 16.30 uur

Zaterdag en zondag: 14.00 - 16.30 uur

Kinderboerderij Den Uylpark

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 16.30 uur

Zaterdag en zondag: 14.00 - 16.30 uur

Theehuis het Eksternest

Maandag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur

Stad & Natuur de Kemphaan

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 16.00 uur

Zaterdag en zondag: gesloten

Gesloten tussen kerst en oud en nieuw.Kom tijdens de kerstvakantie naar buiten en speur je rot in Almere!

Stad en Natuur
22-12-2018
14:00
18:00