Speuren met muis Spetter Lente/zomer

Het Vroege Vogelbos
€ 2,00

Speuren met muis Spetter Lente/zomer

Waterspitsmuis Spetter vertelt: “Hoi, ik ben Spetter de Waterspitsmuis. Ik woon nog niet zo lang in Flevoland en ik ken het hier dus nog niet zo goed. Ga je vandaag met me mee om het bos te verkennen? Onderweg komen we allemaal vragen tegen. De letters in de blauwe vakjes van de juiste antwoorden vul je in op de achterkant. Als je klaar bent, kun je de letters van de blauwe vakjes in de juiste volgorde zetten om een woord te vormen. Zo ontdek je waar ik al heel lang naar op zoek ben. Doe je best en heel veel plezier!”

De speurtocht doe je op eigen gelegenheid. Koop de speurtocht via de knop bovenaan de pagina. Print deze uit of neem een blaadje mee om de antwoorden op te schrijven. 
Het startpunt: Schaapskooi, Muiderweg 8. De route volgt de route van Schaapje Zoe, je herkent de plek waar je een opdracht moet doen aan het stalenmuisje dat je in het bos kunt vinden. 
De speurtocht is leuk voor kinderen van verschillende leeftijden. Jonge kinderen zoeken graag naar de volgende palen en opdrachten, daar waar de oudere kinderen de vragen kunnen beantwoorden. 

Veel succes en plezier!

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden