Schilder de winter (ouder en kind)

  • zo 11 december
  • Schilder de winter (ouder en kind) 13:00 - 14:30 uur Geen tickets meer beschikbaar
De Kemphaan

Over de activiteit

Schilderen en natuur gaan heel goed samen. Kunstenaars, grootmeesters en amateurs gebruiken de natuur vaak als inspiratiebron. In deze workshop ga je onder leiding van kunstenares Daniëlla van Eembergen aan de slag met het schilderen van de winter.


Elk jaargetij kun je bij Stad & Natuur een workshop seizoen schilderen doen bij Stad & Natuur.
Buiten, waar de lente zich ontvouwd, doe je inspiratie op voor jouw schilderwerk. Daniëlla geeft uitleg over de technieken: hoe bouw je een schilderwerk op? Observeren, tekenen, achtergronden, schilderen, kleuren etc. Na 1,5 uur heb je een prachtig werk dat je thuis kunt ophangen. Aan het einde van het jaar willen we jouw werk graag tentoonstellen.


Tentoonstelling
Van iedereen wordt het kunstwerk aan het einde van het jaar weer teruggevraagd en tentoongesteld bij Stad & Natuur op de Kemphaan. Zo kunnen onze bezoekers genieten van de seizoenen! Uiteraard krijg je na de tentoonstelling je schilderij weer terug.


Voor wie?
Deze workshop is voor ouder en kind (6 t/m 15 jaar). Doe samen deze schilderworkshop en maak beiden een mooi kunstwerk. Er is ook een workshop speciaal voor volwassenen op de eerste zondag van december. Je koopt 1 kaartje voor het ouder/kind duo gezamenlijk.


Adres
De workshop start bij Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1 in Almere.
We houden ons aan de geldende coronamaatregelen.

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.