Schaduwtheater

  • di 30 juli
Almeerderstrand

Over de activiteit

Schaduwtheater

Ontdek de betoverende wereld van het schaduwtheater op dinsdag 30 juli bij Stad & Natuur Almere! Van 13.00 tot 16.00 uur nemen we je mee op een creatieve reis waarin jij de ster bent. Tijdens deze workshop ga je eerst aan de slag met het maken van je eigen theaterpoppen. Daarna laten we met behulp van een lamp, een wit scherm en een flinke dosis fantasie een bijzondere wereld tot leven komen. Mooie of gekke figuren beleven wonderlijke avonturen in dit unieke schaduwspel.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Kleur in Cultuur.  Laat je verrassen door de magie van het schaduwtheater en creëer je eigen fantastische verhalen!

Datum: Dinsdag 30 juli
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Je vindt Stad & Natuur bij het gebouw van StrandLAB Almere, naast Strandrestaurant Poortdok. IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere

BSO's
BSO’s zijn welkom na aanmelding vooraf. Mail ons uiterlijk vrijdag 26 juli via educatie@stadennatuur.nl met hoeveel kinderen je zou willen komen en op welk tijdstip. Wij kijken dan of dit in te passen is in deze activiteit en laten je weten of het mogelijk is.

Locatie

IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere
Openingstijden
Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de openingsdagen en -tijden.