Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Rolling Nature

Op zondag 13 september organiseert Stad & Natuur de vierde keer ‘Festival Rolling Nature’ op Stadslandgoed De Kemphaan.  

Festival Rolling Nature De Kemphaan is een initiatief van Stad & Natuur Almere. Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen – van 0 tot 100 - met een groen hart en een frisse neus. Op 13 september van 12-16 uur voel en beleef je de veelzijdigheid van Stadslandgoed De Kemphaan! De toegang en veel activiteiten zijn gratis, voor specifieke activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd van 1 of 2 strippen. De strippenkaart van Stad & Natuur is deze dag te koop, je koopt 5 strippen voor € 6,00. Losse strippen kosten € 1,50. 

Veelzijdige activiteiten

Festival Rolling Nature De Kemphaan is gebaseerd op de populaire Foodtruck Festivals, maar dit keer is het belangrijkste ingredient niet food, maar de natuur. Als bezoeker kun je aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten. Zo kun je aan de slag bij de trucks/bussen van Oerz, de Stad en Natuur bus, de Kunstbus van KLEURinCULTUUR en de fotobus van Say Kaas. Ook op cultureel gebied kom je niets te kort op deze zondagmiddag. Daarnaast wordt er ook een boerderijhoek ingekleed met leuke activiteiten. 

Coronamaatregelen

Festival Rolling Nature is een jaarlijks terugkerend natuurevenement, op de Kemphaan vindt het plaats rondom Stad & Natuur, Kemphaanstraat 1. Dit jaar vindt het evenement plaats in de schapenweide naast het gebouw van Stad & Natuur. We houden ons deze dag aan de RIVM richtlijnen. 

- Het terrein is groot en er is genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren.
- Bij de ingang worden alle bezoekers geregistreerd.
- Bij de ingang en op het terrein worden handenwasunits geplaatst. Iedereen dient voor het betreden van het terrein zijn handen te desinfecteren.
- Bij verkoudheid, koorts en hoesten wordt er geen toegang verleent tot het terrein.
- Bij de workshops mogen de kinderen plaatsnemen aan de picknickbanken / bij de bus. Ouders/verzorgers wordt gevraagd om gepaste afstand te wachten tot de kinderen klaar zijn bij de workshop en 1,5 meter afstand van andere bezoekers te houden. 

 Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen met een groen hart en een frisse neus.
De Kemphaan
13-09-2020
12:00
16:00