Rappen en beeldende kunst maken

  • wo 6 juli
Almeerderstrand

Over de activiteit

Rappen en aan de slag met beeldende kunst

Deze middag zijn er twee vet creatieve workshops: rappen en beeldende kunst maken.

Bij die laatste ga je aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je laat op jouw manier zien hoe jij het thema water verwerkt in jouw kunstwerk. Wat komt er als eerste in je op als je denkt aan water? Je ontdekt, speelt en experimenteert en maakt kennis met de kunstenaar in jezelf.

Tijdens de rapworkshop leer je het ritme van een beat: wat is een goede flow? Je laat je inspireren door het thema water en schrijft een tekst. Je maakt je eigen rap en leert deze  presenteren op echte hiphop beats!

Je hoeft niet creatief of muzikaal te zijn, of ervaring te hebben, om met deze workshops mee te doen. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis. De activiteiten zijn op basis van inloop tussen 13.00 en 16.00 uur.  

LOCATIE
Je vindt Stad & Natuur bij het gebouw van StrandLAB Almere, naast Strandrestaurant Poortdok.
Het adres van het StrandLAB is: IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere

Word waterbaas!
Als we op het strand zijn voor een workshop hebben we speciale materialen bij ons waarmee je water kunt meten. Niet de diepte maar de kwaliteit. Het is belangrijk om bij te houden hoe het staat met de waterkwaliteit. Komt er blauwalg voor? Hoeveel E. coli bacteriën bevat het water? Kunnen we wel veilig zwemmen? Je meetgegevens kun je opslaan en bijhouden. Op verschillende plekken in de stad meten Almeerders de waterkwaliteit en al deze gegevens verzamelen en analyseren we. Wil je meer weten? Kijk dan eens op almeremeetwater.nl.

Behalve dat het nuttig is, is het vooral leuk om water te meten. Dus vraag ons naar de materialen om het experiment te doen. Als je het vaker komt doen, dan ontdek je ook verschillen.

Locatie

IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere
Openingstijden
Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de openingsdagen en -tijden.