Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Poppenkast Griezelbeestjes

Deze zomer staat bij Stad & Natuur op de Kemphaan in het teken van griezelbeestjes! Insecten zijn ontzettend belangrijk. Ze leven in het bos en in het water en hebben verschillende vormen en maten. Op donderdag 13 augustus komen Jan Klassen en Katrijn weer naar de Kemphaan met een poppenkastvoorstelling over griezelbeestjes! Ben je ook benieuwd wat ze allemaal mee maken? 

Je kunt alleen op vooraf reserveren meedoen met deze workshop. Reserveer voor kinderen tussen 4-12 jaar (aanbevolen leeftijd 4-9 jaar voor de poppenkast voorstelling). Zij hoeven geen afstand van elkaar te houden. Blijf als ouder op afstand wachten tot de voorstelling is afgelopen. De voorstelling duurt 20-25 minuten.

En wist je dat er deze zomer ook een speurtocht over biodiversiteit is op de Kemphaan? Baron Vos XIII van kop tot staart neemt je mee over Stadslandgoed de Kemphaan! Je leert onderweg van alles over biodiversiteit. Bio wat? Heel simpel gezegd betekent biodiversiteit: ruim baan voor planten en dieren! Bekijk meer informatie en voor het aankopen van de speurtocht op: http://winkel.stadennatuur.nl/producten/speurtocht-biodiversiteit.html

Houdt rekening met de volgende coronamaatregelen:

- De workshop vindt buiten plaats. Kleed je naar het weer. 
- Deze workshop is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ouders blijven aan de zijlijn, op bankjes, wachten tot de workshop klaar is.
- Stad & Natuur zorgt voor ontsmettingsmiddelen. Wij vragen iedereen deze te gebruiken.
- In noodgevallen kan de toilet in het gebouw van Stad & Natuur gebruikt worden.
- Wanneer je verkoudheidsklachten / koorts hebt vragen we je thuis te blijven.Jan Klaassen en Katrijn komen naar de Kemphaan en maken een hoop mee rond het thema griezelbeestjes!

De Kemphaan
13-08-2020
12:00
16:00
€ 2,00

* Verplichte velden