Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Perenplukmiddag

De perenbomen op de Kemphaan hangen vol met lekkere peren. Deze middag nodigt Stad & Natuur graag gezinnen met kinderen uit om samen een zak vol stoofperen te plukken voor €2,00. Stad & Natuur beschikt over een aantal prachtige plukstokken waarmee je ook de peertjes hoog in de boom kunt plukken. Reserveer via de website.

Helaas kunnen er dit jaar geen appels geplukt worden tijdens de plukmiddagen, de appeloogst valt dit jaar iets tegen. De weinige appels die er hangen, blijven beschikbaar voor scholen die via Stad & Natuur de herfstles hebben geboekt. 

Natuurlijk  houden we ons aan de geldende coronaregels:
- We houden 1,5 meter afstand
- Iedereen moet van te voren handen desinfecteren
- Bij verkoudheid, griep en koorts blijf je thuis
- Als je even moet wachten blijf je op afstand wachten tot er een plukstok vrij is
- De plukstokken worden van te voren gedesinfecteerd
-Per reservering is er 1 pluktsok en 1 boom beschikbaar. 


Let op: deze activiteit is alleen op reservering. Wanneer je een reservering maakt, reserveer je niet per persoon, maar per plukstok. Wij gaan er van uit dat de kinderen/mensen in deze groep tot 1 huishouden behoren. Je krijg 1 papieren zak die je kunt vullen met stoofperen. 

Afhankelijk van het aantal peren dat overblijft zetten wij de reserveringen voor woensdagmiddag 30 september en/of 7 oktober open. De perenbomen bij het gebouw van Stad & Natuur hangen vol met stoofperen, kom jij plukken?
De Kemphaan
23-09-2020
14:30
16:00
€ 2,00

* Verplichte velden