Oostvaarders-praatjes: Incognetta en de vlinders (met tattoo)

  • zo 14 augustus
  • Oostvaarders-praatjes: Incognetta en de vlinders 14 augustus
De Oostvaarders
€ 7,50

Over de activiteit

Begin je zondag goed met een goed verhaal en lekker ontbijt bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders! Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen iedere zondag van 10.00 - 11.00 uur luisteren naar een mooi, spannend, leerzaam of avontuurlijk verhaal.   

Bij deze activiteit kun je ook een heerlijk ontbijtje bestellen. Deze haal je op bij restaurant Paviljoen de Oostvaarders. Al het lekkers kun je opeten terwijl je luistert naar een verhaal in de tent op het grasveld voor het Natuurbelevingcentrum. Het kinderontbijt bestaat uit: croissant, jam, mini broodje met belegen kaas, appelsapje, stuk handfruit.  

Op 14 augustus Incognetta

Incognetta neemt jullie mee in het verhaal levenscyclus van rups tot vlinder. Wist je dat er wel meer dan 2400 soorten vlinders. Je hebt dagvlinders, nachtvlinders en microvlinders.  

Vlinders zijn voornamelijk actief tijdens zonnige periodes en houden niet zoveel van mensen. Het is daarom best bijzonder als je een vlinder ziet of er eentje heel dichtbij komt zitten.  

Incognetta vertelt in haar prachtige kostuum een mooi verhaal over een vlinder. Aan het einde kunnen de kinderen een mooie vlinder tattoe laten zetten. 

Prijs inclusief ontbijt is 7,50. Alleen naar het verhaal luisteren met vilndertattoo? Dan kun je ter plekke 2 euro betalen of pinnen.

Ouders kunnen tijdens het wachten ook een eigen ontbijtje nemen: SUNDAY BREAKFAST CLUB - Paviljoen de Oostvaarders 

Locatie

Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere
Openingstijden
Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur.