Oostvaarders-praatjes: Gerard Poot

  • zo 24 juli
  • Oostvaarders-praatjes: Gerard Poot 24 juli
De Oostvaarders

Over de activiteit

Begin je zondag goed met een goed verhaal en lekker ontbijt bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders! Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen iedere zondag van 10.00 - 11.00 uur luisteren naar een mooi, spannend, leerzaam of avontuurlijk verhaal.   

Bij deze activiteit kun je ook een heerlijk ontbijtje bestellen. Deze haal je op bij restaurant Paviljoen de Oostvaarders. Al het lekkers kun je opeten terwijl je luistert naar een verhaal in de tent op het grasveld voor het Natuurbelevingcentrum. Het kinderontbijt bestaat uit: croissant, jam, mini broodje met belegen kaas, appelsapje, stuk handfruit.  

24 juli Meedoe-theater met Gerard Poot

Prins Damian is knetterverliefd op Roodkapje! Hij volgt haar door het bos, weet dat Roodkapje naar haar grootmoeder gaat. Maar daar in dat bos zit ook de grote boze wolf, hij heeft net een mooi tweedehands pak gekocht bij de kringloopwinkel! Hij wil zo graag romantisch uit eten met Roodkapje bij de McDonalds aan de rand van het bos. Oh, wat is die Roodkapje toch een knappert, denkt de wolf. 

Heeft hij genoeg geld? Het pak was wel een beetje duur…. En Prins Damian is ook al op pad, hij heeft het goed voor elkaar. Hij komt uit een rijke familie! Wie zal het worden? De prins of de wolf? 

Of zal de driekoppige draak roet in het eten gooien?  Kortom – een liefdesdrama in het bos. En jullie zorgen voor de ontknoping! Een vrolijk meedoe muziektheaterstuk, voor heel jong tot heel oud.  

Prijs inclusief ontbijt is 7,50. Alleen naar het verhaal luisteren zonder ontbijt? Dan kun je ter plekke 2 euro betalen of pinnen.

Ouders kunnen tijdens het wachten ook een eigen ontbijtje nemen: SUNDAY BREAKFAST CLUB - Paviljoen de Oostvaarders 

 

Locatie

Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere
Openingstijden
Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur.