Oostvaarders-praatjes: Vrouwe Historica

  • zo 17 juli
  • Oostvaarders-praatjes: Vrouwe Historica 17 juli
De Oostvaarders

Over de activiteit

Begin je zondag goed met een goed verhaal en lekker ontbijt bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders! Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen iedere zondag van 10.00 - 11.00 uur luisteren naar een mooi, spannend, leerzaam of avontuurlijk verhaal. 

Bij deze activiteit kun je ook een heerlijk ontbijtje bestellen. Deze haal je op bij restaurant Paviljoen de Oostvaarders. Al het lekkers kun je opeten terwijl je luistert naar een verhaal in de tent op het grasveld voor het Natuurbelevingcentrum. Het kinderontbijt bestaat uit: croissant, jam, mini broodje met belegen kaas, appelsapje, stuk handfruit.  

Op 17 juli trapt vrouwe historica de Oostvaarders-praatjes af

Vrouwe Historica een echte verschijning. Zij komt weer in een prachtig kostuum mooie verhalen vertellen. Verhalen die kunnen gaan over Noene en Reen, kinderen die leefden zo´n 11.000 jaar geleden of een spannend verhaal over het eiland Schokland. Toen er nog geen telefoons bestonden maar je met je voeten in de klei stond.  

Ga mee terug in de tijd en ontdek wat de hoofdpersonen allemaal beleefde. Voor elk wat wils, afhankelijk van de leeftijd van de luisteraars. En ben jij nou ook zo gek op het dragen van een mooi kostuum, dan is dit het moment. Waan je als een deftig kind in Almere tijdens het zondag verhaal. 

Prijs inclusief ontbijt is 7,50. Alleen naar het verhaal luisteren zonder ontbijt? Dan kun je ter plekke 2 euro betalen of pinnen.

Ouders kunnen tijdens het wachten ook een eigen ontbijtje nemen: SUNDAY BREAKFAST CLUB - Paviljoen de Oostvaarders 

Locatie

Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Oostvaardersbosplaats 1 1336 RZ Almere
Openingstijden
Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur.