NL Doet Kinderboerderij den Uylpark

  • vr 10 maart
  • NL doet DU 2023
Den Uylpark

Over de activiteit

Bij Kinderboerderij den Uylpark hebben we 3 pony's. Pluk en Bella wonen er al een lange tijd en sinds kort hebben zij een nieuw vriendje in de wei: Mowgli. Voor de pony's is een paddock aangelegd, een mooie plek waar de pony's zich kunnen uitleven en waar ze zich fijn voelen. Om de paddock nog beter en aangenamer te maken gaan we ook beplanting aanbrengen langs de paddock, in de vorm van een haag. Dit is een onderdeel van het plan om op de kinderboerderij een Paddock Paradise (natuurlijke leefomgeving) voor de pony's te creëren. Samen gaan we op deze middag 340 struiken planten in de vorm van een haag, om het voor de pony's nog aangenamer te maken.

De activiteit is op vrijdag 10 maart van 12.30-15.30 uur.

Aanmelden doe je via de website van NL Doet van het Oranjefonds: https://www.nldoet.nl/activiteit/paddock-paradise-voor-ponys-aanplanten

Trek goede kleding en schoenen aan die vies mogen worden!

NL Doet

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat vrijwilliger zijn met je doet!  

Locatie

Heerenveenpad 43 1324 CB Almere Navigatieadres: Amsterdamweg 1 (Spotlight) om te parkeren

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Heerenveenpad 43 1324 CB Almere Navigatieadres: Amsterdamweg 1 (Spotlight) om te parkeren
Openingstijden
Op maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.30 uur en in het weekend van 14.00 - 16.30 uur