Muziekwandeling

  • zo 12 november
De Kemphaan

Over de activiteit

Wat is er leuker dan te wandelen door de Almeerse natuur onder leiding van een ervaren natuurgids en onderweg meerdere malen verrast te worden door mooie klassieke muziek? Dat zijn de muziekwandelingen van Goede Rede Concerten! 

Op 12 november organiseert Goede Rede Concerten samen met Stad & Natuur en IVN een muziekwandeling op Stadslandgoed de Kemphaan.  Dit prachtige stukje natuur gelegen in boswachterij Almeerderhout, midden in de bossen is een prachtige locatie voor deze wandeling. We lopen over de kronkelpaadjes door het bos en komen o.a. langs het Smeemanbankje, de beverburcht, het speelhuisje en de schaapskooi.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur met op verschillende plaatsen een miniconcertje klassieke muziek van ca.10 minuten. Wie er spelen? Dat is steeds een verrassing…

Er start een wandeling om 11:00 uur en om 11:30 uur. Reserveren kan via de website van Goede Rede Concerten https://www.goederedeconcerten.nl/evenementen/wintermuziekwandeling-de-kemphaan/.

 

Praktische informatie

De wandeling vindt plaats met maximaal 15 personen. Er is een wandeling om 11.00 uur en om 11.30 uur.

Start- en eindpunt zijn bij Stad & Natuur, Kemphaanstraat 1, 1358 AD Almere

Uiteraard moet het weer meewerken. Dit is een voorbehoud. Als het weer tegenzit en de muziekwandeling niet doorgaat, wordt u ‘s ochtends geïnformeerd.

Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoelen, kinderwagens e.d.

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.