Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Modderrun volwassenen

Modderrun volwassenen geannuleerd

Helaas heeft de organisatie van de Modderrun moeten besluiten om de volwasseneditie van de Modderrun op zaterdag 6 oktober te annuleren. De organisatie wil een mooie, uitdagende en veilige run neerzetten. Helaas valt de verkoop van de tickets tegen en is de organisatie genoodzaakt deze editie te laten vervallen. De organisatie vindt het jammer, maar wil niet toeleggen op veiligheid en een uitdagende run. Wij danken u voor het vertrouwen in de Modderrun en voor uw begrip.  

Geld terug
Natuurlijk ontvangt u uw geld terug als u al een kaartje had gekocht. U ontvangt binnenkort bericht van ons wanneer u dit kunt verwachten.  

Modderrun
De scholenrun op vrijdag, de g-run en de gezinsrun van 3 km op de zondag gaan wel door, hiervoor loopt de kaartverkoop voorspoedig en zijn er zelfs al enkele tijdstippen uitverkocht! Dus wilt u erbij zijn, bestel dan snel uw kaartje zolang de voorraad strekt. De leeftijdsgrens van 12 vervalt voor deze run, houd er wel rekening mee dat de lengte van het parcours 3 km is en gericht op gezinnen.

Koop hier kaartjes voor: 
G-run
Gezinsrun
Scholenrun (vul modderrun in in het zoekscherm)Geannuleerd! De Modderrun voor volwassen op zaterdag 6 oktober is geannuleerd, de gezinsrun, g-run en scholenrun gaat wel door!
De Kemphaan
06-10-2018
10:00
16:00