Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Modderrun g-sporters

G Sporters

G-sporters op Modderrun Almere.

Buitenspelen, een sportieve uitdaging aangaan, het is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Voor veel kinderen en volwassenen met een beperking is het niet zomaar mogelijk om aan een evenement als de Modderrun deel te nemen. De sportieve uitdaging is een te grote barrière, het is te druk en er zijn teveel prikkels.

De Modderrun Almere geeft juist deze doelgroep een kans.
Het eerste startvak om 10.00 uur op zondag 7 oktober wordt geheel ingericht voor G-sporters. Begeleid door ouders, broertjes, zusjes, etc. Gezellig samen met het hele gezin.

Prijzen

  • De prijs bedraagt dan €7,50 voor G-sporters.
  • Begeleiding (18+ betaald slechts € 5,- per persoon. 

Kledingadvies: oude kleding met lange mouwen en broekspijpen en goed schoeisel dat nat en vies mag worden, geen slippers of blote voeten. Je ontvangt in de week voorafgaande aan de Modderrun nog uitgebreide praktische informatie van ons. Kijk voor meer informatie en reserveringen op onze website: www.modderrun.nl

Let op! Na bestelling ontvang je automatisch je tickets voor de Modderrun. Bepaalde email accounts (zoals Hotmail) zien een e-ticket als Spam en plaatsen deze in de map met ongewenste berichten. Toch niet ontvangen? Stuur dan een mail naar winkel@stadennatuur.nl vanaf het emailadres dat je bij je bestelling hebt gebruikt. Dan sturen wij de tickets handmatig toe. Excuses voor het ongemak.  

Ben jij er zondag bij? Lees dan hier de deelnemersinformatie.De Modderrun voor g-sporters, hoe vies word jij?
De Kemphaan
07-10-2018
10:00
11:00