Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Modderrun gezinnen

Tickets alleen ter plekke nog te verkrijgen, voornamelijk na 14.40 uur. We starten elke 20 minuten en laatste starttijd is 15.40 uur. Voor kinderen betaal je €8,50 en volwassenen €10,00. Zowel pinnen als contant mogelijk.

Sinds 2014 organiseren wij de Modderdag voor kinderen, en dus hele gezinnen. In 2017 hadden we een professioneel obstacle-parcours voor de kids met ouders. En stiekem, vonden de ouders het misschien nog wel leuker dan de kids. 

Ook in 2018 is de zondag bedoeld voor gezinnen met kinderen. Het parcours van 3 kilometer is uitgerust met de leukste uitdagende obstakels. Kruipen, klauteren en glijden door de modder. Lekker vies worden gegarandeerd. Niets is leuker. Toch? Misschien zien we nog wel een Bever, of een Almeerse Bos Tijger. 

Elke 20 minuten wordt er gestart, koop dan ook kaartjes voor het tijdstip waarop jullie willen starten. Zorg dat je voor volwassenen en de kinderen tickets koopt voor het zelfde tijdstip! 

Kledingadvies: oude kleding met lange mouwen en broekspijpen en goed schoeisel dat nat en vies mag worden, geen slippers of blote voeten. Je ontvangt in de week voorafgaande aan de Modderrun nog uitgebreide praktische informatie van ons. Kijk voor meer informatie en reserveringen op onze website: www.modderrun.nl

Let op! Na bestelling ontvang je automatisch je tickets voor de Modderrun. Bepaalde email accounts (zoals Hotmail) zien een e-ticket als Spam en plaatsen deze in de map met ongewenste berichten. Toch niet ontvangen? Stuur dan een mail naar winkel@stadennatuur.nl vanaf het emailadres dat je bij je bestelling hebt gebruikt. Dan sturen wij de tickets handmatig toe. Excuses voor het ongemak.  

Ben jij er zondag bij? Lees dan hier de deelnemersinformatie.De Modderrun voor gezinnen met kinderen, hoe vies word jij?
De Kemphaan
07-10-2018
11:00
16:00
€ 0,00

* Verplichte velden