Aanmodderen in ons modderrestaurant

  • za 29 juni
Almeerderstrand

Over de activiteit

We nodigen je van harte uit, in het smerigste restaurant van Almere. 

Op zaterdag 29 juni van 11.00- 16.00 uur openen we eenmalig onze modderkeuken op het Almeerderstrand. Wat denk je van zandtaarten op een bedje van duingras, modderpizza’s met schelpengarnituur, sushi van boomblaadjes of een troebele IJmeerthee. Jouw fantasie bepaalt de menukaart! Je kookt en serveert deze walgelijk lekkere gerechten vervolgens aan je ouders in het gezellige pop-uprestaurant bij het festival Almere Speelt.

Let op: in de modderkeuken word je gegarandeerd vies!

Toegang én alle gerechten, zijn gratis. Je hoeft niet te reserveren. Je kunt gewoon binnenlopen.

Festival Almere Speelt - 28 en 29 juni op het Almeerderstrand

Op 28 en 29 juni verandert het Almeerderstrand in een bruisend strandfestival "Almere Speelt", waar je gratis kunt genieten van lokale topacts in toneel, muziek, kunst en dans. Of je nu naar het kindertheater wandelt, spoken word luistert, een duik neemt of lokale specialiteiten proeft in het modderrestaurant, er is voor ieder wat wils. Voor meer informatie over de tijden en programmering, bezoek http://www.almerespeelt.nl.

*Dit evenement is een samenwerking van DOCA, Culturele Instellingen in Almere, de gemeente Almere en Cultuurfonds Flevoland. Mis het niet en kom langs voor een heerlijke dag uit!

LOCATIE
Je vindt Stad & Natuur bij het gebouw van StrandLAB Almere, naast Strandrestaurant Poortdok. IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere

Locatie

IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
IJmeerdijk 1B, 1309 BA Almere
Openingstijden
Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de openingsdagen en -tijden.