Like Stad & Natuur Almere

Winkel

LOF/// Tog chöd

LOF/// Tog Chöd
Janet Kunst van Levenskunst in beweging

In deze workshop maak je kennis met Tog Chöd the Wisdom Sword: een krachtige vorm van mindful bewegen met een houten zwaard. De Tibetaanse lama Tulku Lobsang Rinpoche ontwikkelde Tog Chöd speciaal voor de westerse mens die dagelijks te kampen heeft met fysieke en mentale stress. Tog Chöd betekent letterlijk: "doorsnijdt je gedachten". De specifieke bewegingen bevatten elementen van dans, meditatie, krijgskunst en yoga. Tog Chöd zet je met beide benen stevig op de grond. Dit geeft rust, ruimte en helderheid in body en mind en brengt je aandacht terug naar het hier en nu. 

We LOF augustus!

De maand augustus staat in het teken van LOF bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. 

In de weekenden van augustus kun je meedoen met een mooie workshop: LOF///wilde kruiden, LOF///Tog Chöd, LOF///yoga en LOF///silent disco ecstatic dance.

Vorig jaar werd het eerste LOF festival georganiseerd, vanwege de coronamaatregelen kon een tweede festival dit jaar niet doorgaan. Maar met deze LOF maand bieden we alsnog een coronaproof variant aan voor alle levensgenieters en bewuste mensen die eens iets anders willen doen.

Begin jouw zondagochtend relaxed met een vroege vogel yoga door de Open Ruimte of kom in extase tijdens de Silent Disco Ecstatic Dance. Maak een kruidenwandeling o.l.v de Natuurkok of leef je creatief uit met materialen uit de natuur onder begeleiding van de Ambachtelijke Korf.

Zondag 9 augustus                         10:30 uur             LOF Wilde Kruiden inclusief koffie/thee 

Zondag 15 augustus                       10.30 uur             LOF Tog chöd inclusief koffie / thee

Zondag 23 augustus                       8.00 uur               LOF Yoga inclusief ontbijt

Zaterdag 29 augustus                    19.30 uur              LOF Silent Disco Ecstatic dance

Bij slecht weer zal  LOF Culinair binnen kunnen plaatsvinden. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Wat is LOF?

LOF staat voor:

  • Lichaam & Geest
  • Ontdekken in de Natuur
  • Feest & Flow

LOF zomerspecials vinden plaats aan de rand van een uniek natuurgebied. Voor mensen die die geprikkeld willen worden, en voor mensen die niet vies zijn van een beetje ‘Out of the Box’. Wel ZEN, maar niet zweverig. Gewoon genieten in het hier & nu.

Het idee is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Staatsbosbeheer, Stad & Natuur Almere en Almere City Marketing.

 In deze workshop maak je kennis met Tog Chöd the Wisdom Sword: een krachtige vorm van mindful bewegen met een houten zwaard.
De Oostvaarders
15-08-2020
10:00
11:30
€ 15,00

* Verplichte velden