Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Lentefeest

We vieren de lente op de kinderboerderij oa met het scheren van schapen.
Den Uylpark
28-05-2017
12:00
16:00

Uitgebreide beschrijving

Op zondag 28 mei viert Kinderboerderij Den Uylpark haar Lentefeest! Tussen 12.00 en 16.00 uur is er een uitgebreid programma met schapen scheren, kindertheater, knutselen en ponyritjes. Je kunt die middag allerlei leuke activiteiten doen op de Kinderboerderij.

De schapen worden de hele middag geschoren, je kunt dit van dichtbij bekijken. De pony’s staan klaar voor een ritje. Bij de Kunstbus zijn twee kunstenaressen aanwezig. Bij de één ga je bloempotjes verven en bij de ander werk je mee aan een insectenhotel voor de kinderboerderij. Ook zijn de drie kouwelijke missen van de partij, een leuke theatervoorstelling om 12.30, 13.45 en 15.00 uur De activiteiten zoals het schapen scheren en kindertheater zijn gratis. Vanwege het warme weer wordt er ook een zeepglijbaan neergelegd, dus zwembroek mee!

Voor een ponyritje en het knutselen vragen we een kleine vergoeding. Er kan ter plekke betaald worden met de nieuwe strippenkaart van Stad & Natuur, 5 strippen voor € 5,00. Wie nog oude strippenkaarten heeft liggen, kan deze ter plekke omwisselen.