Lentefeest bij kinderboerderij de Beestenbende

  • zo 15 mei
De Beestenbende

Over de activiteit

Lentefeest bij kinderboerderij de Beestenbende. We vieren dat het weer lente is en het is een bijzonder jaar, want de kinderboerderij bestaat 30 jaar! De Beestenbende is de oudste kinderboerderij van Almere.

Er is daarom van alles te doen!
Het wordt te warm voor de dikke winterjassen van de schapen, daarom worden ze geschoren. Kom je tijdens het Lentefeest kijken hoe dat gaat?

Daarnaast zijn er weer vele leuke activiteiten te doen. Je kunt vilten vogeltjes maken, springen op het springkussen en en er zijn nog veel meer leuke workshops en activiteiten op het kinderplein. Voor toegang tot het kinderplein met verschillende activiteiten betaal je per kind €3,00. 

Op het terrein van de kinderboerderij worden de schapen geschoren maar is ook Mevrouw V aanwezig. Ze is haar stem kwijt, help jij de stem van mevrouw V (het Husumer Varken) vinden?

Er is ook nog een officieel moment. Om 13.00 uur opent wethouder Veeningen de wensboom over de toekomst van de Beestenbende. Hoe ziet jouw ultieme boerderij in de buurt er uit? Om 13 uur wordt er ook een heerlijk hapje uitgedeeld want de Beestenbende is jarig! 

Vandaag wordt ook de stekjeskast weer in gebruik genomen t/m 2 oktober. Dit is een kastje waar we stekjes, plantjes, zaden en bollen met elkaar ruilen. 

Locatie

M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere
Openingstijden
Op maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.30 uur en in het weekend van 14.00 - 16.30 uur