Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Gitaarsalon de Oostvaarders: Spring surprise

Wilt u nog reserveren voor deze activiteit? Bel dan naar Stad & Natuur, 036-5475050, om te vragen naar de mogelijkheden.

Deze unieke concertserie is inmiddels bezig aan haar 5e seizoen in en heeft intussen een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. De serie is een samenwerking tussen Stichting Stad en Natuur, Gasterij de Oostvaarders en het bekende Almeerse Z.o.o. guitar duo (Peter Constant en Marion Schaap) dat de programmering verzorgt.

Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu worden ieder kwartaal de seizoen overgangen gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. De concerten zijn standaard snel uitverkocht, mensen vinden het bijzonder om van dichtbij kennis te maken met de intieme wereld van de gitaar. Gesitueerd zijn in het wijdse, telkens afwisselde natuurbeeld maakt dit erg bijzonder: de natuur versterkt de beleving van muziek, en de muziek versterkt de beleving van de natuur.

Peter Constant vertelt: 'We kijken er naar uit om de komende 2 concerten zelf te presenteren, in combinatie met een aantal topmusici. In maart gaat jonge rising star Jule Malischke uit Dresden ons vergezellen.'

Tussen de huidige vloed aan indrukwekkende jonge Duitse gitaristen, blinkt deze artieste er voor ons uit omdat zij op zo’n sfeervolle manier een brede muzikale visie laat zien. Naast haar uitmuntend solo klassieke gitaar spel zoekt ze haar eigen persoonlijke stem op als singer/songwriter. Meer informatie over Jule: http://www.julemalischke.de/

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. Kaartjes kunnen hieronder gereserveerd worden, de drankjes rekent u ter plekke af. Heeft u dieetwensen (indien vegetarisch, wel vis?), allergien, of wilt u uw tafel met andere mensen delen maar heeft u apart van elkaar geboekt, mail dit dan naar info@gasterijoostvaarders.nl.

Gasterij de Oostvaarders/natuurbelevingcentrum de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ AlmereGeniet van een gitaarconcert van Z.o.o. Guitar duo en Jule Malischke in de lente gecombineerd met een 3-gangenmenu.
De Oostvaarders
30-03-2019
18:00
22:30