Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Klokhuislab

Klokhuislab: Ruimtevaarders voor 4-7 jaar
Het Klokhuis
01-10-2017
13:00
16:00
€ 2,00

* Verplichte velden

Uitgebreide beschrijving

Elke maand doen we op de eerste zondag van de maand leuke proefjes in Het Klokhuislab met Mad Science! De professor van Mad Science komt dan langs met leuke proefjes, hij doet ze voor en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag als echte professor. In oktober komt de professor met 'Ruimtevaarders'. Deze workshop is voor kinderen van 4-7 jaar.

Klokhuislab - Ruimtevaarders: 
Wat zie je allemaal als je naar de lucht kijkt? Vogels, wolken en daar voorbij de zon, maan en sterren. Om daar te komen heb je een raket nodig die je naar de ruimte brengt. Maar dat gaat zomaar niet. Echte astronauten moeten leren over de ruimte en oefenen hoe het is om met een ruimtepak aan in een raket te reizen. Dat gaan wij vandaag doen, dus zet je veiligheidsbril op, trek je ruimteschoenen aan en 3…2….1….0…daar gaan we! Missie: op zoek naar maanstenen. Lukt het jullie om ze te vinden? Dan zijn jullie geslaagd voor de astronautentraining!

Kosten Mad Science voor de kinderen: 2 strippen van de strippenkaart van Stad & Natuur (€ 5,00 voor 5 strippen of € 3,00 voor een los toegangskaartje) voor kinderen die meedoen aan de workshop. Online betaal je dezelfde prijs als je zou betalen wanneer je met de strippenkaart ter plekke betaalt. Online reserveren zoch voor een gagarandeerd plekje, want vol = vol.

Ouders begeleiden hun eigen kinderen tijdens activiteiten in Het Klokhuis.