10 jaar Klokhuis!

  • zo 6 juni
  • Alle bakkers verzamelen
Het Klokhuis

Over de activiteit

Het Klokhuis bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd! En wie in een rozetaart woont gaat natuurlijk iets doen met taartenbakken!

Alle bakkers verzamelen!
Op 6 juni van 14-16 uur viert Stad & Natuur het 10 jarig bestaan van het Klokhuis met een heuse taartbakwedstrijd. 12 kinderen mogen deze dag hun lekkerste zelf gebakken taart te komen laten proeven én laten zien aan de deskundige jury: Liesbeth Bronkhorst van Stad & Natuur, Suus van de taartenwinkel Taarten van Suus in Almere en Soraya Omtzigt van Soraya's Healthy Bakery waar zij glutenvrij en zuivelvrij bakt en van The Veggie Week, een actie om vegetarisch en gezond eten op scholen te promoten.

Suus geeft alvast een tip voor het bakken van een taart: "Al is je taart misschien iets groot, iets te klein, te groen, klein beetje ingedeukt of wat dan ook.. vergeet niet dat er 1 belangrijk ingrediënt inzit en dat is liefde. Want de taart is gemaakt met veel liefde."

De winnaar krijgt een leuke prijs en samen met Suus bak je de taart op een later moment nog een keer in het Klokhuis terwijl we dit filmen. Het filmpje gaan we uiteraard uiteindelijk nog posten. Geïnteresseerden kunnen zichzelf met hun taart idee voor 24 mei aanmelden via winkel@stadennatuur.nl. ovv Klokhuis taartenwedstrijd. We zullen uit alle inzendingen 12 kinderen kiezen. Het gaat natuurlijk om een prachtige taart die ook nog eens lekker smaakt!
 
Kleurplaat
Stad & Natuur heeft een prachtige 10 jarig bestaan kleurplaat laten maken die jij kunt downloaden of bij een aantal plekken in Almere Poort af kunt halen. Lekker creatief thuis aan de slag! Binnenkort kun je hier de kleurplaat downloaden en laten we je ook weten waar je deze weer kunt inleveren.
 
 

Locatie

Dettifosspad 7 (navigatie op Roald Amundsenstraat 5) 1363 BZ Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Dettifosspad 7 (navigatie op Roald Amundsenstraat 5) 1363 BZ Almere
Openingstijden
Kijk voor meer informatie over de openingsdagen en -tijden in onze activiteitenkalender