Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Kletsnat! tijdens het Oogstfeest

Wij vieren vandaag het Oogstfeest op Stadslandgoed de Kemphaan Kletsnat!!. Ben jij ook op het Oogsfeest? Kom dan zeker een kijkje nemen bij de tentoonstelling in het gebouw van Stad & Natuur.

Duik in de wereld van de onderwaterdieren en leer alles over zoetwaterdieren, met hier en daar een vreemde eend in de bijt. Met een toverstaf in de hand leer je alles van en door de onderwaterdieren. Deze toverstaf krijg je van tovenaar Kletsnat. Hij woont diep in het meer en is bevriend met onderwaterdieren, zoals de kikkes, forel en de paling.

Als je er klaar voor bent, stap je in de draaikolk en kom je onder de waterspiegel. Hoe lang kan een paling worden? Hé, wat doet die ooievaar daar met zijn koppie onder water? De eenden zijn ook onder water... en wat doet die kikker hier? 

In de tentoonstelling Kletsnat!! nemen de kinderen een kijkje in de spannende wereld van de zoetwaterdieren en leren op een interactieve manier welke dieren er in de rivieren en meren van Nederland leven. De tentoonstelling Kletsnat!! is een echte familie tentoonstelling, leuk voor jong en oud!Neem tijdens het Oogstfeest een duik in de Nederlandse onderwaterwereld!

De Kemphaan
22-09-2018
09:30
15:00