Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Insecten tekenen

Deze zomer staat bij Stad & Natuur op de Kemphaan in het teken van griezelbeestjes! Insecten zijn ontzettend belangrijk. Ze leven in het bos en in het water en hebben verschillende vormen en maten. Op donderdag 16 juli bekijk je de insecten eens van dichtbij en leer je van kunstenaar Erik Fakkeldij hoe je deze goed moet natekenen. Met je eigen tekening onder je arm ga je weer naar huis. Hang je deze op boven je bed?

Je kunt alleen op vooraf reserveren meedoen met deze workshop. Reserveer voor kinderen tussen 4-12 jaar. Zij hoeven geen afstand van elkaar te houden. Blijf als ouder op afstand wachten tot de workshop afgelopen is.

En wist je dat er deze zomer ook een speurtocht over biodiversiteit is op de Kemphaan? Baron Vos XIII van kop tot staart neemt je mee over Stadslandgoed de Kemphaan! Je leert onderweg van alles over biodiversiteit. Bio wat? Heel simpel gezegd betekent biodiversiteit: ruim baan voor planten en dieren! Bekijk meer informatie en voor het aankopen van de speurtocht op: http://winkel.stadennatuur.nl/producten/speurtocht-biodiversiteit.html

Houdt rekening met de volgende coronamaatregelen:

- De workshop vindt buiten plaats. Kleed je naar het weer. 
- Deze workshop is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ouders blijven aan de zijlijn, op bankjes, wachten tot de workshop klaar is.
- Stad & Natuur zorgt voor ontsmettingsmiddelen. Wij vragen iedereen deze te gebruiken.
- In noodgevallen kan de toilet in het gebouw van Stad & Natuur gebruikt worden.
- Wanneer je verkoudheidsklachten / koorts hebt vragen we je thuis te blijven.Heb je insecten wel eens van dichtbij bekeken? Je leert ze tijdens deze workshop natekenen!

De Kemphaan
16-07-2020
12:00
16:00
€ 3,00

* Verplichte velden