Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Indianententoonstelling en speurtocht

De hele zomervakantie van 23 juli t/m 1 september staat in het teken van indianen bij Stad & Natuur op de Kemphaan.

Van maandag t/m vrijdag van 10-16 uur kan je bij Stad & Natuur de indianententoonstelling (gratis) bezoeken en spannende speurtocht in het bos doen. Je kan de indianenspeurtocht via onze website kopen voor €1,00 en zelf uitprinten, dan is de speurtocht alle dagen op eigen gelegenheid te doen. Je start voor Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1. Of je haalt een indianenboekje bij Stad & Natuur voor €1,50 op ma t/m do van 10-16 uur, deze is geplastificeerd en moet weer terug. De speurtocht kan je vanaf nu bestellen: Klik hier

Elke donderdag in de zomervakantie zijn er leuke indianenworkshops, met oa dromenvangers maken, trommelen als een indiaan en krachtstokken maken. (zie hieronder bij de activiteiten die wij ook aanraden en meld je aan, want vol=vol!)

Op de laatste woensdag en donderdag (29 en 30 augustus) van de zomervakantie is het zomerfestival, natuurlijk ook helemaal met het thema indianen! Naast de indianenworkshops en tentoonstelling zijn er veel spannende activiteiten. Kaartjes voor de workshops kunnen nu geboekt worden: 29 augustus & 30 augustus.De hele zomervakantie van ma t/m vrij staat in het teken van indianen.

De Kemphaan
13-08-2018
10:00
16:00
€ 0,00