Het kleine Almeerse natuuravontuur workshopmiddag

  • do 25 juli
  • Zomervakantieworkshop 1 25 juli
De Kemphaan
€ 0,00

Over de activiteit

Beleef een spannende zomer vol natuurwonderen bij Stad & Natuur op de Kemphaan! Ontdek fascinerende organismen, virussen en bacteriën door onze tentoonstelling te bezoeken en deel te nemen aan de boeiende speurtocht over het landgoed. Kom langs elke woensdag en vrijdag tijdens de vakantieperiode om deze unieke wereld te verkennen.

Daarnaast organiseren we speciale workshopmiddagen die je niet wilt missen! Op donderdagen 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus van 13:00 tot 16:00 uur kun je je creativiteit de vrije loop laten en deelnemen aan diverse activiteiten die zowel leerzaam als vermakelijk zijn.

We sluiten de zomervakantie groots af met een feestelijk Zomerfestival op 29 augustus van 12:00 tot 16:00 uur. Het Kleine Almeerse Natuuravontuur belooft een dag vol plezier en ontdekkingen.

Let op: het volledige programma van onze evenementen wordt binnenkort onthuld. Houd onze website in de gaten voor alle details en updates. Mis deze prachtige kans niet om de natuur in al haar pracht te ervaren!

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.