Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Gitaarsalon de Oostvaarders: Emma Eveline (zang) & Pieter Nanne (gitaar)

Gitaarsalon de Oostvaarders gaat haar 5e seizoen in en het belooft opnieuw een serie vol zielsverwarmende gitaarmuziek te gaan worden. Het herfstconcert op 29 september wordt een ware beleving, met Emma Eveline (zang) & Pieter Nanne (gitaar) plus een ‘cameo’ optreden van Z.o.o. guitar duo. Emma’s intieme stem was een van de hoogtepunten tijdens het Almere Havenfestival gitaarspektakel onlangs. De perfecte kick-off van het nieuwe Oostvaarders seizoen! U bestelt uw ticket voor dit concert hieronder. 

Zangeres Emma Eveline en gitarist Pieter Nanne nemen je mee naar hun gesprekken aan de keukentafel als vader en dochter. Zij delen hun inzichten, die ook bij deze tijd van het jaar horen. Het planten van zaadjes als basis voor het nieuwe wat komen gaat. Zij verwoorden deze gedachten in hun muziek van kleinkunst tot jazz. Met onder andere nummers van Joni Mitchell, Dirk de Witte, Nina Simone & Jules de Corte. Kleine liedjes, met grote inhoud, daar houden zij van! 

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaarrecital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu wordt ieder kwartaal de seizoensovergang gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. Deze concerten worden georganiseerd door Stad & Natuur Almere, Gasterij de Oostvaarders en Z.o.o. guitar duo. 

Zaterdag 29 september, 18.00 tot ca 22.30.
Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken, de drankjes gaan op nacalculatie. Dit seizoen kunt u uw plekje reserveren via deze website, scroll hiervoor door naar beneden. In principe wordt uw tafel gedekt voor het aantal mensen waarvoor u kaartjes boekt, mocht u graag met andere bezoekers aan één tafel geplaceerd worden dan kunt u dit kenbaar maken via een mail aan info@gasterijoostvaarders.nl, hier kunt u ook uw dieetwensen doorgeven. 


Overige data Gitaarsalon de Oostvaarders:
8 december 2018 Winterconcert Gary Ryan (Engeland)
30 maart 2019 Spring Surprise!
22 juni 2019 Zomerconcert Z.o.o. guitar duo & friendsGeniet van de intieme stem van Emma Eveline en de warme gitaarklanken van Pieter Nanne onder het genot van een 3-gangenmenu.
De Oostvaarders
29-09-2018
18:00
22:30