Word Groen Kampioen waterexpert

€ 0,00

Word Groen Kampioen waterexpert

Heb jij het in je om Groen Kampioen waterexpert te worden?

Stad & Natuur Almere heeft een wateruitdaging voor jou! Doe jij mee met de Almere meet water doe-opdrachten?

Doe-kaart
De Almere meet water doe-opdrachtenkaart bestaat uit verschillende opdrachten. En is gratis te downloaden. Klik rechts in het scherm op "kies tickets" en volg de stappen. Je ontvangt na het afronden van de bestelling de doe-kaart als download in een e-mailbericht*.

Meetlocaties
Almere meet water heeft een aantal officiele meetlocaties. Je vindt ze op de website almerermeetwater.nl. Weet je een andere interessante meetlocatie? Wij zijn benieuwd, schrijf jouw idee op de doe-kaart.  

Deel jouw resultaten
Je hoeft niet alle opdrachten te maken. Doe je alleen de experimenten of de kleuropdracht? Wij zijn benieuwd naar jouw resultaat! Lever de opdrachten in, dan maak jij kans op een prijs!

Door mee te doen help je ons om kennis te krijgen hoe de kwaliteit van het water in de stad is. We zijn in mei begonnen met meten en stoppen oktober. Meer informatie vind je op almeremeetwater.nl

De opdrachten kunnen worden ingeleverd op één van de locaties van Stad & Natuur. Kijk op onze website voor de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt. Liever digitaal? Dat kan ook. Scan de doe-kaart of maak duidelijke foto's en stuur het in een e-mail naar info@stadennatuur.nl   

 

* Je ontvangt 4 e-mailberichten, de doe-kaart vind je in de e-mail met het onderwerp "Uw Route: Word Groen Kampioen waterexpert".

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden