Glow Show

  • za 30 oktober
  • Glow Show 19:00 -20:00 uur
  • Glow Show 20:00 -21:00 uur
Het Klokhuis
€ 2,50

Over de activiteit

Hoe onze omgeving er uitziet in wit licht, zoals zonlicht, dat weten we wel. Maar ziet alles om ons heen er ook nog zo uit wanneer we er met gekleurd licht op schijnen? Hoe verandert onze waarneming in ander licht, hoe werkt glow-in-the-dark en hoe kun je je eigen schaduw vangen? Je ontdekt het tijdens Glow Show. Heb je je wel eens afgevraagd of er een alternatief is voor de ouderwetse zaklamp? Ga van 19:00 - 21:00 uur aan de slag met luminol en andere chemicaliën om een chemische zaklamp te maken! Ow en…die kun je niet mee naar huis nemen. Aan het eind van het experiment begrijp je wel waarom.

Deze activiteit organiseert Stad & Natuur in het kader van de Nacht van de Nacht. We vieren het donker. Op alle locaties van Stad &  Natuur vinden activiteiten, lezingen, speurtochten en excursies plaats. Kijk in onze activiteitenkalender voor alle activiteiten.

Deze workshop is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. We vragen ouders onder het Klokhuis (buiten) of thuis te wachten en na 45 minuten je kind weer op te halen, dit ivm de coronamaatregelen. 

 

Locatie

Dettifosspad 7 (navigatie op Roald Amundsenstraat 5) 1363 BZ Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Dettifosspad 7 (navigatie op Roald Amundsenstraat 5) 1363 BZ Almere
Openingstijden
Kijk voor meer informatie over de openingsdagen en -tijden in onze activiteitenkalender