Festival het Groene geheim

  • zo 16 juni
De Kemphaan

Over de activiteit

Op zondag 16 juni verandert Stadslandgoed de Kemphaan in Almere in het toneel voor het Festival Het Groene Geheim, een nieuw evenement waar klassieke muziek en natuur samensmelten, Stad & Natuur werkt mee aan dit festival. Ook geschikt voor gezinnen!

Dit bijzondere festival laat je genieten van muzikale optredens op unieke locaties binnen het landgoed. Ontdek optredens van topmusici in de kapschuur van Stadsboerderij Almere, in de schapenweide van Stad & Natuur, met uitzicht op de waterpartijen naast het restaurant of verscholen tussen de bomen!

Luister onder andere naar Ensemble Black Pencil, Boi Akih, Dutch String Collective en Apollo Ensemble. Stad & Natuur biedt deze dag twee excursies aan van de Buiten(w)eter die je meeneemt in de natuur en laat horen welke concerten de natuur je te bieden heeft! Ook kun je bij Stad & Natuur muziekinstrumentjes komen knutselen. Verder is er de door Stad  & Natuur mogelijk gemaakte familievoorstelling van Oorkaan in de kapschuur van de Stadsboerderij.

Het hele programma en tickets vind je op www.hetgroenegeheim.nl.

Het festival is nieuw dit jaar en kan jouw bijdrage wel gebruiken, kijk daarvoor op https://www.voordekunst.nl/projecten/17023-festival-het-groene-geheim-16-juni-24.

Locatie

Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Kemphaanstraat 1 1358 AD Almere
Openingstijden
Werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.