Duik in de wereld van (school)moestuinen

  • wo 10 april
  • Schooltuinweek Beestenbende
De Beestenbende

Over de activiteit

Middagje Moestuinieren op Kinderboerderij de Beestenbende 

Wanneer? Woensdag 10 April, 14.30 - 16.30 uur
Waar? Kinderboerderij de Beestenbende

Duik in de wereld van schooltuinieren met het thema: Hieper de Pieper!

Kom samen met ons genieten van een inspirerende middag vol groene activiteiten tijdens de Week van de Schooltuin. We verkennen samen de vreugde van moestuinieren met een reeks GRATIS activiteiten voor jong en oud. Ontdek wat je allemaal kunt doen:

  • Aardappelpoffertjes Bakken: Proef de heerlijke aardappelpoffertjes met frisse yoghurtsaus. (14.30-16.30 uur)
  • Zaai je Eigen Kruiden: Versier een zak en zaai je eigen kruiden. Neem ze mee naar huis en zie ze groeien! (14.30-16.30 uur)
  • Zonnebloem Challenge: Versier een potje, zaai een zonnebloempit en doe mee aan de uitdaging: wie kweekt de grootste zonnebloem van het jaar? (14.30-15.30 uur)
  • Het Moestuinlied met Daniel van der Zee: Laat je inspireren door de vrolijke noten van het Moestuinlied, uitgevoerd door Daniel van der Zee, die vandaag drie keer optreedt!
  • Vraag maar raak: Onze vrijwilligers staan klaar in de moestuin om al je vragen te beantwoorden en hun groene geheimen te delen. (14.30-16.30 uur)
  • Groene Speld Uitreiking: Een speciaal moment voor een groep genodigden die zich inzet voor schooltuinieren en gezonde voeding in het zonnetje te zetten. De spelden worden uitgereikt door wethouder Jesse Luijendijk, met speciale gast Lady Growing Green. (15.30-16.00 uur)

Doe mee en wordt onderdeel van onze groene gemeenschap!

Dit is dé kans om meer te leren over moestuinieren, nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan een groenere toekomst. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. Wij kijken uit naar jouw komst op 10 april bij Kinderboerderij de Beestenbende. Laten we samen groeien!

Locatie

M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere
Openingstijden
Op maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.30 uur en in het weekend van 14.00 - 16.30 uur