Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Dinotentoonstelling en speurtocht

De hele zomervakantie van ma t/m do staat in het teken van dino's.
De Kemphaan
14-08-2017
10:00
16:00

Uitgebreide beschrijving

De hele zomervakantie van 24 juli t/m 1 september staat in het teken van dino’s bij Stad & Natuur op de Kemphaan.

Van maandag t/m donderdag van 10-16 uur kan je bij Stad & Natuur de dinotentoonstelling (gratis) bezoeken en spannende dinospeurtocht in het bos doen. Je kan de dinospeurtocht via onze website kopen voor €1,00 en zelf uitprinten, dan is de speurtocht alle dagen op eigen gelegenheid te doen. Je start voor Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1. Of je haalt een dinoboekje bij Stad & Natuur voor €1,50 op ma t/m do van 10-16 uur, deze is geplastificeerd en moet weer terug. De speurtocht bestel je hier! 

Elke donderdag in de zomervakantie zijn er leuke dinoworkshops, met oa dinokoekjes bakken, wandel tussen de dino’s dmv een green screen en dinopoten gieten met gips (zie hieronder bij de activiteiten die wij ook aanraden en meld je aan, want vol=vol!)

Op de laatste woensdag en donderdag (30 en 31 augustus) van de zomervakantie is het zomerfestival, natuurlijk ook helemaal met het thema dino’s! Naast de dinoworkshops, rondlopende t-rex tentoonstelling en speurtocht is er ook een hindernisbaan en stokbroodje bakken. Kaartjes voor de workshop verkopen we ter plekke.