Dierendag Kinderboerderij Den Uylpark

  • wo 4 oktober
Den Uylpark

Over de activiteit

Woensdag 4 oktober is het weer Dierendag. Dat viert Stad & Natuur met een gezellig feest op Kinderboerderij Den Uylpark. Tussen 14.00 en 16.30 uur is er voor jong en oud van alles te doen.

Op Dierendag verdienen alle dieren van de kinderboerderij een traktatie. En die maken we natuurlijk zelf! Help ook een handje mee en verzamel de lekkerste groenten en fruit om er samen een heuse dierentaart van te maken. Als de taart klaar is, mogen alle boerderijdieren ervan smikkelen.

Creatief en actief aan de slag
Op de kinderboerderij kunnen kinderen zich deze middag laten schminken als hun favoriete dier. Wie zin heeft om zelf creatief aan de slag te gaan, kan aanschuiven bij de workshops van Kleur in Cultuur. Liever nog wat meer actie? Leef je dan uit met de oudhollandse spellen: plezier gegarandeerd!

Voor jong en oud
Op Kinderboerderij Den Uylpark is er om 14.45 en 15.45 uur de vertelling ‘Erik of het klein insectenboek’, een bewerking van het klassieke kinderboek van Godfried Bomans.

Toegang tot dit evenement is gratis. Voor sommige workshops vragen we een kleine bijdrage, deze kan betaald worden met een strippenkaart. De strippenkaart koop je bij de kassa: 6 euro voor 4 strippen.

Locatie

Heerenveenpad 43 1324 CB Almere Navigatieadres: Amsterdamweg 1 (Spotlight) om te parkeren

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
Heerenveenpad 43 1324 CB Almere Navigatieadres: Amsterdamweg 1 (Spotlight) om te parkeren
Openingstijden
Op maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.30 uur en in het weekend van 14.00 - 16.30 uur