Dierendag Kinderboerderij de Beestenbende

  • wo 4 oktober
De Beestenbende

Over de activiteit

Woensdag 4 oktober is het weer Dierendag. Dat viert Stad & Natuur met een gezellig feest op Kinderboerderij de Beestenbende. Tussen 14.00 en 16.30 uur is er voor jong en oud van alles te doen.

Op Dierendag verdienen alle dieren van de kinderboerderij een traktatie. En die maken we natuurlijk zelf! Help ook een handje mee en verzamel de lekkerste groenten en fruit om er samen een heuse dierentaart van te maken. Als de taart klaar is, mogen alle boerderijdieren ervan smikkelen.

Creatief en actief aan de slag
Op de kinderboerderij kunnen kinderen zich deze middag laten schminken als hun favoriete dier. Wie zin heeft om zelf creatief aan de slag te gaan, kan aanschuiven bij de workshops van Kleur in Cultuur. Liever nog wat meer actie? Leef je dan uit met de oudhollandse spellen: plezier gegarandeerd!


Voor jong en oud

Op Kinderboerderij de Beestenbende kan iedereen om 14.30 en 15.45 uur mee met de educatieve wandeling van Theater Poppekus. Op verschillende plekjes is er een interessante uitleg over de dieren in de natuur. Deze leerzame en interactieve wandeling is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor hun begeleiders.

 

Toegang tot dit evenement is gratis. Voor sommige workshops vragen we een kleine bijdrage, deze kan betaald worden met een strippenkaart. De strippenkaart koop je bij de kassa: 6 euro voor 4 strippen.

Locatie

M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere

Veilig en snel

Veilig betalen via iDeal

Bekijk leveringvoorwaarden

Locatie

Plan je route
M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere
Openingstijden
Op maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.30 uur en in het weekend van 14.00 - 16.30 uur