Like Stad & Natuur Almere

Winkel

Ouder-kind fotografieworkshop

Ga samen met je (klein)zoon/(klein)dochter een hele middag fotograferen in de natuur onder leiding van een professionele fotograaf van Kidzklix! Breng de lente in beeld!

De fotograaf start met een korte presentatie van mooie natuurfoto’s om jullie warm te maken voor de workshop. Jullie mogen zeggen wat je herkent en er worden leerzame weetjes verteld.

Dan worden de leencameraatjes uitgedeeld en wordt er kort uitgelegd hoe ze werken. Niet te technisch, want het zijn zeer gebruiksvriendelijke camera’s van het merk Nikon. De deelnemers maken een selfie, zodat de gemaakte foto’s zijn te koppelen aan de fotograaf.

Daarna gaan jullie gezamenlijk naar buiten, de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan in om de lente te fotograferen. Jullie gaan zo’n twee uur de mooiste foto’s maken van alles wat we vinden. De fotograaf vertelt interessante natuurweetjes en legt je uit hoe je daar een spannende foto van kunt maken.

Na het fotorondje gaan we terug naar de binnen locatie waar de cameraatjes worden ingeleverd. De deelnemers nuttigen wat lekkers en doen zo’n 45 minuten even wat voor zichzelf. De fotograaf selecteert in de tussentijd ter plaatse de mooiste foto’s uit en presenteert die op een beamer of tv-scherm en legt uit waarom dat mooie foto’s zijn. De deelnemers mogen de mooiste foto van de dag kiezen en er wordt een winnaar uitgeroepen!

Deze workshop is voor kinderen van 7 t/m 16 jaar en hun ouder(s). Om dit te reserveren geef je eerst aan hoeveel kinderen er meedoen met de workshop, dit doe je in je winkelmandje. Daarna selecteer je het aantal volwassenen. Zowel voor kinderen als volwassenen moet betaald worden. De workshop duurt van 13.00-16.30 uur. Breng de lente in beeld met (klein)kind onder leiding van een professionele fotograaf.
De Kemphaan
02-05-2019
13:00
16:30
€ 15,00